Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INONOGoMEt

Messi rušio rekorde, Barcelona i Everton žele kupiti Lovrena

lionel messi portal
Reuters/Pixsell
17.02.2013.
u 22:31

Victor Valdes odlučio je napustiti Barcelonu, a Arsenal je spreman ponuditi 12 milijuna eura

Subotnju gostujuću pobjedu Barcelone nad Granadom (2:1) ponovno je obilježio Lionel Messi. Ne samo što je zabio dva pogotka već je opet srušio neke rekorde. Argentinac je dosad postigao 301 pogodak za katalonski klub, a sve to u samo 365 nastupa (0,86 po utakmici). Zanimljivo, Messi dosad nikada nije zabio na Granadinu stadionu, a nakon subote još jedino mora postići pogodak Espanyolu u gostima da bi imao barem po jedan postignuti pogodak na svakom stadionu u prvoj španjolskoj ligi. Nevjerojatan je podatak da je zabio na 14 uzastopnih utakmica, kao i to da je postigao pogodak u posljednjih deset gostujućih utakmica u La Ligi i tako postao prvi igrač kojem je to dosad uspjelo.

A španjolski i engleski mediji raspisali su se jučer i o hrvatskom reprezentativcu Dejanu Lovrenu. Barcelona je u potrazi za stoperom, a navodno im se lista želja svela na Lovrena, Luiza i Hummelsa. S druge strane, Englezi pišu da je za Lovrena prilično zainteresiran Everton.

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
23:31 17.02.2013.

Valdes ne spada u TOP 10 svjetskih vratara pa to može bit zapravo i "pojačanje" za Barcu. Lovrenu puno sreće....ak se uspije ugurat med Katalonce !!!

LP
Lebron Petrovic
13:07 18.02.2013.

Ako ga želi Barcelona znači da je super igrač bez obzira na previše kartona !

BS
bstrabi2
14:59 18.02.2013.

U Barcelonu Lovren,a ne da zezneš ko i Luka.Koji je otišao u Real.U Barceloni su bolji igraći prama igračima.U Realu Luku igrači mrze,a pogotovo ona dva njemca.Nikad mu loptu nedaju.Makar i moraju....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije